Ammattilaistapahtumaan oli vapaa pääsy kaikilla niillä yrityksillä, jotka olivat mukana Herkkujen Suomessa myyjinä. Mukaan tulivat seuraavat yritykset ja toimijat: Bosgårdin tila, Kal's Specialty Foods, Malmgård, Helsingin meijeriliike, Pampa Foods, Snafu, Laurea amk, Murtolan Hamppufarmi, Kainuu Country Food Oy, Suojärven suklaatila, A. Kastén, Hornan vapaa possu, Karelia á la Carte -verkosto, Lipa Oy, Porokylän leipomo, kirjailija Merja Koski/Onneks on lähiruokaa -kirja, Riihipuoti, Makuliha Oy, Vuohelan Herkku, Lapin Maria, Sataliha, Pitoapu Wanha Kuttula, Riipisen Riistaherkut, Leipomo J. Martin Oy, Mustila Viini Oy, Aurinkotarhat, Finnish Plant, Real Snacks Oy, Jukolan Juusto, Caminito, Riitan Herkku ky ja Ahvenkosken savu.
Ohessa kuvakerrontaa ammattilaistapahtumasta:
Teltassa oli esillä myös tietoa aitojamakuja.fi -portaalista, lähiruoan saamisesta mukaan julkisiin elintarvikehankintoihin, Portaat Luomuun -ohjelmasta sekä lähiruokaohjelmasta.
Tapahtuman kävijöitä hellitiin ihanilla herkuilla, jotka oli koottu Herkkujen Suomessa mukana olleiden yritysten tarjonnasta.
Tapahtumasta saadut ensireaktiot niin esittelijäyritysten kuin ammattilaisostajienkin taholta ovat olleet kiitteleviä, ainoastaan tapahtuman lyhyys sai kritiikkiä osakseen. Yrityksille ja kävijöille tullaan tekemään tarkempi palautekysely, jonka tuloksia hyödynnetään hankkeen seuraavissa tilaisuuksissa.
Teksti ja kuvat: Kirsi Viljanen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti